Így tartsd a menyasszonyi csokrod
2018. február 22. írta: Czeróczki Zsuzsa

Így tartsd a menyasszonyi csokrod

Menyasszonyi etikett

Hogyan csinálják a sztárok? Katalin hercegnő, Audrey Hepburn és Grace Kelly ismerték a helyes tartásra vonatkozó etikettet. Ha ezt a pár szabályt betartod, te is tündökölni fogsz.

photo by CHRIS JACKSON/GETTY IMAGES; ERNST HAAS/GETTY IMAGES; GAMMA-RAPHO/GETTY IMAGES

 1. Best Look

Tudom, hogy izgulsz! De amikor a virágostól megkapod a csokrot általában megmutatja melyik a legelőnyösebb oldala a csokornak. Én meg is szoktam jelölni, pl plusz dísszel a szárán, vagy masnival, brossal, stb

Ildikó remélem egyértelmű volt, hogyan kell tartanod a csokrod :)

ildi_2.jpg

Ha mégsem így zajlott, vagy elfelejtetted, semmi pánik: szemmagasságban forgasd körbe és ahol a legszebb számodra az lesz az eleje :) Tehát próbáld mindig ezt az oldalát a kamera felé fordítani.

img_2800.jpg

Ez a glamélia csokor minden oldalról nagyjából egyforma, de egy apró ékszerrel feldobtam a tengernyi vörös szirmot.

2. Magasság

A csokrot a köldököd magasságában próbáld tartani, a virágokat pedig picit döntsd kifelé. Így nem takarja el a ruhád és kiemeli az alakod. Plusz:  a karod egy picit hajlítod, ezáltal sokkal kecsesebbnek tűnik a fotókon és élőben is 

Katalin hercegnő ebben is tökéletes

Persze Carrie helyzetében érhető a feszültség, de sem kecsesség, sem  természetesség nincs ebben a pózban. Ráadásul a tartására sem figyelt oda

3. Megfelelő tartás

A csokor csak kiegészítő, elsősorban Te tündökölj! A vállad ejtsd le, húzd ki magad, állj egyenesen. Ha ezt gondolod ez tök egyszerű, végezd el most ezt a 3 feladatot. Ugye?! Gyakorolj, és ne csak az esküvőd miatt.

Ha szemből fotóznak, akkor az egyik lábad helyezd a másik elé, picit hajlítsd be. A testsúlyod helyezd a hátul lévő lábadra.

Persze nehéz ennyi mindenre az esküvő teljes időtartama alatt figyelni. De a fotózáson ne felejtsd el a fenti tanácsokat! 

A jövőben a különleges csokrokról lesz szó - jogarcsokor, glamélia, gömbcsokor (Hogyan készül, hogyan kell tartani, stb) Ne maradj le, kövess a facebookon: JÁDE Virág & Dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://jadevirag.blog.hu/api/trackback/id/tr9313688492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása